Pilates 

Pilates on älykäs ja tehokas täsmälaji, jossa keskitytään liikkeen ja lihasten hallintaan.  

Pilates on Joseph Pilateksen 1950-luvun loppuun mennessä kehittämä liikuntamuoto, jossa keskitytään keskivartalon hallintaan, liikkeen jatkuvuuteen ja virtaukseen yhdessä hengityksen tuen kanssa. Liike on tarkkaa ja täsmällistä. Pilates itse kutsuikin lajiaan nimellä Contrology. Pilates perustuu ihmisen luontaisten liikeratojen ja lihasvoiman ylläpitämiseen kuten myös hyvän ryhdin ja hengityksen merkitykseen hyvinvoinnin tukena. 

Haluatko harrastaa pilatesta yksilöohjattuna juuri Sinulle valituilla täsmäliikkeillä? 

Yksilöohjatuilla pilatestunneilla ohjaan Sinua tuntemaan liikkeesi suunnan ja rekrytoimaan liikkeessä tarvittavat lihakset tarkoituksenmukaisesti ja kontrolloidusti. Tämä takaa sen että harjoittelusi on tehokasta, turvallista ja se progressiivista. 

Olen pilatesohjauksen ammattilainen. Olen käynyt 355 tunnin Somatic Pilates®️-ohjaajakoulutuksen Helsingissä Somatic Centerissä.  Somatic Pilates- koulutus yhdessä aikaisemman koulutustaustani ja ohjauskokemukseni kanssa takaavat Sinulle innostavan, asiantuntevan ja juuri Sinun tarpeisiisi vastaavan ammattitaitoisen pilatesohjaajan. 

Sinussa on kaikki.

TuuliViri kuuluu Suomen Yrittäjät ry:hyn.