VoimaVirta-tunnit

VoimaVirta -tunnit Säpäkkä ja Tanssiva ovat 45-55 minuutin ryhmäliikuntatunteja, jotka sisältävät sekä aerobista liikuntaa että lihaskuntoliikkeitä.

VoimaVirta-tunti Ihana on 45-55 minuutin ryhmäliikuntatunti, jossa huollat kehoasi sen liikelaajuutta ja liikkeen laatua lisäten. 

VoimaVirta Säpäkkä
VoimaVirta Säpäkkä

VoimaVirta Säpäkkä -tunnin aikana kohotat sykettäsi kamppailulajeista tutuilla liikkeillä (nyrkkeily, kick boxing jne.). Lisäksi tällä tunnilla lisäät lihasvoimaasi kehon painoa hyväksi käyttäen. 

Voit skaalata tunnin liikkeet omaan kuntoosi sopiviksi erilaisilla liikevariaatioilla. Liikkeen ja musiikin yhdistelmästä saat lisää virtaa ja pysyt helposti liikkeellä koko tunnin <3 ! 

Lataa akkusi taistellen! 

VoimaVirta Tanssiva
VoimaVirta Tanssiva

VoimaVirta Tanssiva -tunnin aikana kohotat sykettäsi tanssien eri tyyleillä (dancehalli, disko, jne.). Tällä tunnilla lisäät myös lihasvoimaasi kehon painoa hyväksi käyttäen. 

Voit skaalata tunnin liikkeet omaan kuntoosi sopiviksi erilaisilla liikevariaatioilla. Liikkeen ja musiikin yhdistelmästä saat lisää virtaa ja pysyt helposti liikkeellä koko tunnin <3 

Lataa akkusi tanssien!  

VoimaVirta Ihana
VoimaVirta Ihana

VoimaVirta Ihana -tunnin aikana liikut kehoasi huoltaen;  sen liikelaajuutta ja liikelaatua lisäten. Tällä tunnilla myös kehonhallintasi paranee kehonpainoa hyväksi käyttäen (jooga-asanat, tai-chi, jne.).

Voit skaalata tunnin liikkeet itsellesi  sopiviksi erilaisilla liikevariaatioilla. 

Lataa akkusi hyvällä ololla! 

Sinussa on kaikki.

TuuliViri kuuluu Suomen Yrittäjät ry:hyn